logo

26 de maratoane

26 de maratoane
26 de maratoane
26 de maratoane

Lecții despre alergare, încredere, identitate și viață

Meb Keflezighi, Scott Douglas

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
49 lei
Titlu original
26 marathons: What I learned about faith, identity, running and life from my marathon career
Traducător
Smaranda Nistor
Ediție
paperback, I 2019
Număr de pagini
224
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-94843-2-6

Câștigător al medaliei olimpice, Meb Keflezighi dezvăluie în această carte lecțiile pe care le-a învățat din fiecare din cele 26 de maratoane pe care le-a alergat în întreaga lui carieră.

Meb este primul american din istorie care a câștigat maratonul din Boston, cel din New York, dar și pe cel olimpic.

26 de maratoane pune la dispoziție tuturor celor pasionați de alergare sfaturile lui Meb despre viață, familie, identitate și credință, alături de cele despre alergare, antrenament și nutriție.

În egală măsură o lectură inspirațională și practică, 26 de maratoane oferă o privire din interior asupra vieții și carierei de succes a unuia din cei mai mari alergători contemporani.

26 de maratoane oferă o perspectivă excelentă asupra succeselor și eșecurilor unui maratonist, dar și sfaturi despre felul în care să ne raportăm la ele. După cum arată Meb, învătând să depășim aceste experiențe devenim niște oameni mai buni.

Eliud Kipchoge, deținător al recordului mondial la maraton și câștigător al medaliei de aur la Maratonul Olimpic 2016

26 de maratoane a lui Meb este precum un cufăr plin de povești inspiraționale care aduc o privire în spatele bucuriilor și obstacolelor mentale și fizice ale unui alergător de elită. Sfaturile lui despre antrenamente, despre recuperarea după accidentări și revenirea din situații dificile sunt neprețuite pentru oricine.

Shalane Flanagan, câștigătoarea Maratonului New York 2017

Cred că doar oamenii care au trecut cu adevărat prin experiența sportului sunt capabili să înțeleagă că eșecul este esențial. Povestea lui Meb este atât de frumoasă pentru că este 100% umană și ne învață nu doar cum să abordăm sportul, ci viața în sine.

Radu Restivan, fondator 321sport #RunningCulture

— Titlu apărut în parteneriat cu Radio Guerrilla

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei