logo

Happier Hour

Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour
Happier Hour

Cum să-ți organizezi timpul ca să te bucuri de viață

Cassie Holmes

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
59 lei
Traducător
Mihaela Sofonea
Ediție
paperback, I 2024
Număr de pagini
304
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95585-9-1

Wall Street Journal Bestseller
Amazon Best Books 2022

Cu toții avem același număr de ore în care să lucrăm și să ne jucăm în fiecare zi. Și cu toții vrem să fim fericiți. Dar de multe ori ajungem la finalul zilei frustrați că nu reușim să finalizăm sarcinile zilei, ca să mai avem timp și pentru noi.

Bazat pe cercetări cu sute de mii de date, Happier Hour conține zeci de exerciții utile care ne ajută să profităm la maximum de timpul pe care îl avem. Pornind de la cursul ei foarte popular de la UCL, prof. Cassie Holmes ne demonstrează cum putem să construim și să savurăm momentele de bucurie, să ne creăm programul bazat pe scop și să ajungem să privim înapoi fără regrete.

Cassie Holmes ne invită la percepții noi asupra timpului și ne oferă o serie amplă de acțiuni care să ne ajute să fim mai productivi. Latura academică a autoarei aduce cărții perspective foarte valoroase prin studiile interesante și interpretările relevante. O lectură captivantă și foarte utilă.

Octavian Pantiș, autor Musai List, Dark Cockpit și Making Change Stick (sau antreprenor, consultant si autor)

O perspectivă nouă despre cum să ne îmbogățim existența. Happier Hour ne arată, pas cu pas, cum să investim inteligent în resursa noastră cea mai prețioasă: timpul.

Jonah Berger, autor al bestsellerului NYT, Contagios

Cassie Holmes este expertă în managementul timpului și acest ghid vă poate face să regândiți modul în care vă alocați timpul.

Adam Grant, autor al bestsellerului NYT Regândește și a podcastului WorkLife.

Un sfat extraordinar din partea cercetătoarei mele preferate cu privire la cum să folosești la maximum resursa noastră cea mai limitată: timpul.

Angela Duckworth, autoare a bestsellerului NYT, Grit.

Happier Hour abundă de sfaturi practice, bazate pe dovezi, despre cum să trăiești mai bine investind în ceea ce contează cu adevărat. Este genul de carte care îți poate schimba viața în bine.

Laurie Santos, Profesor la Yale University și gazdă a podcastului The Happines Lab.

Cassie Mogilner Holmes predă cursul Applying the Science of Happiness to Life Design, care a devenit unul dintre cele mai populare cursuri MBA ale Anderson School of Management (UCLA). Holmes și-a publicat cercetările în publicații academice prestigioase, precum Psychological Science și Journal of Consumer Research, dar și în reviste respectate de largă audiență, cum ar fi The Economist, New York Times, Wall Street Journal, Financial Times, Scientific American și Boston Globe.

Cassie Holmes a fost inclusă pe lista „Best 40 Business Professors Under 40” și a primit „Early Career Award” din partea prestigioaselor societăți Association of Consumer Research și Society of Consumer Psychology.

Noutăți

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei