logo

Maestrul

Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul
Maestrul

Îndelungata carieră și superbul joc al lui Roger Federer

Christopher Clarey

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
65 lei
Titlu original
The Master
Traducător
Cosmin Nare
Redactor
Luminița Paul
Ediție
paperback, I 2021
Număr de pagini
504 (conține fotografii color)
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95021-3-6

Bestseller NEW YORK TIMES

O biografie esențială a celui mai bun jucător de tenis al zilelor noastre

Christopher Clarey scoate în evidență oameni, locuri și momente esențiale din bogata și îndelungata carieră a lui Federer: a transmis de-a lungul vremii corespondențe din Africa de Sud, America de Sud, Orientul Mijlociu, precum și din Elveția natală. Clarey reușește să spună ca nimeni altul povestea vieții și carierei lui Federer, atât la nivelul intim al existenței sale, cât și la cel de figură iconică a tenisului.

O figură legendară în domeniul său, Christopher Clarey este scriitorul care știe să împacheteze perfect cadoul care este cariera lui Roger Federer. El se apropie de Roger, dar nu într-atât de aproape cât să distrugă perspectiva corectă asupra unui campion. Am un profund respect pentru jurnalismul onest și profund practicat de Clarey.

Chris Evert, fostă Numărul 1, câștigătoare a 18 campionate de Grand Slam.

Christopher Clarey este o combinație rară: un insider absolut, dar care privește prin lentila obiectivității. În cartea sa oferă o imagine profundă și revelatoare a vieții și carierei lui Roger după care fanii lui jinduiesc de peste un deceniu.

Jim Courier, fost Numărul 1, de patru ori câștigător de Grand Slam.

Foarte atent comentat și într-un stil foarte proaspăt… este o plăcere pentru iubitorii acestui sport, dar și pentru cei care îl practică la nivel înalt.

Wall Street Journal

Roger este un talent înnăscut – unul dintre cei mai buni – dar în același timp este și un „self-made man”. Am scris despre el de când era un adolescent și i-am urmărit evoluția. Dar la acea vreme nu cred că mi-am dat cu adevărat seama cât de special și complex era talentul său. Și să reținem că a pornit ca un jucător cu un temperament coleric. A învățat să-și controleze pornirile și așteptările, devenind un maestru Zen al terenului de joc, a lucrat cu psihologi care s-au ocupat, atât de el, cât și de antrenorii săi. A reușit să-și canalizeze toată acea energie negativă și frustrare și să se transforme într-un jucător sigur pe el și cu un stil de joc suveran.

Christopher Clarey

Christopher Clarey este comentator sportiv pentru The New York Times de peste 25 de ani. Este una din vocile cele mai autorizate din presă în materie de tenis, a comentat de la peste 90 de turnee de Grand Slam și a făcut interviuri cu zeci de vedete, de la Björn Borg la Serena Williams. A transmis, de asemenea, de la șapte ediții de Jocuri Olimpice și tot atâtea ediții de iarnă și nouă campionate de atletism. În 2018, lui Clarey i s-a decernat premiul pentru întreaga carieră, „Eugene L. Scott Award”, din partea International Tennis Hall of Fame, pentru „comunicarea obiectivă și critică” care a avut „un impact semnificativ asupra lumii tenisului”.

Această ediție este publicată în parteneriat cu GS1 România.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei