logo

Mai departe

Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe
Mai departe

Bestseller New York Times

Abby Wambach, Karen Abbott

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
39 lei
Titlu original
Forward
Traducător
Iulia Dromereschi
Ediție
paperback, I 2021
Număr de pagini
208
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95021-0-5

Figură legendară a fotbalului feminin, Abby Wambach și-a pus întotdeauna limitele la încercare. La vârsta de 7 ani a fost inclusă în echipa de fotbal a băieților, iar la 35 de ani avea în palmares cel mai mare număr de goluri – la femei sau bărbați – din istoria fotbalului.

Mai departe spune povestea fără menajamente a uneia din jucătoarele cele mai valoroase din istoria fotbalului feminin, cu toate eșecurile, căutările și îndoielile ei. Numită sursă de inspirație și „afurisită” de către președintele Obama, Abby a devenit o neobosită militantă a drepturilor femeilor și a egalității de șanse, reușind să transfere succesul echipei sale în lumea reală.

Cea mai bună carte de memorii scrisă de un atlet, de la OPEN al lui Andre Agassi.

Adam Grant, profesor Wharton School

MAI DEPARTE este povestea impresionantă a unei atlete care a încurajat tinerele din lumea întreagă să aibă încredere în ele însele.

Sheryl Sandberg, COO Facebook

Povestea unică a lui Abby Wambach ne învăța că nu contează doar cât de puternic strălucim când suntem pe teren, ci mai ales ce fel de oameni suntem în afara lui.

Andreea Giuclea, jurnalistă sportivă

Una dintre cele mai originale și emoționante autobiografii din câte am citit – a unei sportive care a atins culmi nebănuite în fotbalul mondial. O infinită lecție de ambiție, de motivare și mai ales de viață!

Nina Anca, antrenor FC Voluntari

Fiind cea mai mică dintre frați, am crescut într-o atmosferă de echipă, în care înveți tot felul de lucruri… Am învățat să fac față competiției, frații și surorile mele nu scădeau pentru mine nivelul jocului și nu câștigam decât atunci când eram mai bună ca ei. Să crești într-o astfel de familie, ajungi să știi unde ți-e locul. Se poate să ai anumite calități și să fii talentat, dar întotdeauna va fi cineva care va fi mai bun decât tine, într-o anume privință.

Abby Wambach

Născută în Rochester, New York, Abby Wambach a crescut în suburbia Pittsford din Rochester. Este mezina unei familii cu șapte copii și a început să joace fotbal la vârsta de patru ani, încurajată de frații și surorile ei. Este dublă medaliată la Jocurile Olimpice și câștigătoare a Cupei Mondiale FIFA pentru fotbal feminin. Locuiește în Florida, împreună cu soția sa, Glennon Doyle – la rândul ei autoare de bestseller-uri –, și trei copii.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei