logo

Manual de snowboarding

Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding
Manual de snowboarding

Hannah Tetter, Tawnya Schultz

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
75 lei
Titlu original
Mastering snowboarding
Traducător
Bianka Dobre
Consultant de specialitate
Ciprian Popescu
Ediție
paperback, I 2022
Număr de pagini
224 (conține peste 150 de fotografii color)
Format
16,5 x 23,5 cm
ISBN
978-606-94843-7-1

Manual de snowboarding este un instrument util oricărui snowboarder, fie începător sau profesionist, semnat de una din cele mai premiate sportive din istoria acestui sport. Cartea conține peste 150 de fotografii care ilustrează sfaturile practice.

Structurată în jurul unor informații specifice – care este echipamentul potrivit stilului vostru de snowboarding, la ce să vă așteptați atunci când vă pregătiți să faceți primii pași pe pârtie, care sunt tehnicile de bază și cum se execută cele mai cunoscute trick-uri, pe pârtie, în backcountry sau în pipe – cartea adună într-un singur loc informații relevante pentru orice rider.

Tare mi-ar fi plăcut să fi avut un minim de cunoștințe atunci când m-am apucat de snowboarding! Primele coborâri din Postăvaru s-au rezumat mai mult la căzături repetate. Așadar profitați cu încredere de informațiile valoroase din această carte. Vă dă șansa să învățați să vă dați corect cu placa, să evitați greșelile și chiar să treceți de la datul de agrement la un stadiu mai serios sau chiar la unul competițional. Pe scurt, un prieten la care puteți apela oricând.

Ciprian Popescu, instructor snowboarding și fondator Improve your riding

În copilărie, când ne dădeam iarna pe ghețus, făceam un lucru magic și incredibil de natural, fără ca măcar să ne dăm seama: eram fericiți, alunecând cu un picior în față. Acum avem pentru asta un ghid util și practic care, pe de o parte, poate avea un rol de introducere în lumea snowboardingului și, pe de alta, poate deveni și un foarte discret și eficient antrenor personal.

Andy Fazekas, snowboarder profesionist, acționar Arena Platoș

M-am urcat pe un snowboard, pentru prima oară, la 41 de ani. După 30 de ani de dat pe schiuri. Numai că, spre deosebire de schi, pe care l-am învățat „după ureche, în spatele blocului”, cum se spune, de snowboarding m-am apucat din prima secundă, serios, doar cu monitori profesioniști. În primul an n-am avut practic nicio zi în care să nu fiu supervizat de Geza, Flo, Bobo sau Popo (Ciprian Popescu, îl găsiți pe copertă, la final). Diferența a fost ca de la cer la pământ. Snowboardingului îi descoperi adevărata frumusețe abia atunci când îl înveți ca la carte. Și despre asta este volumul de față. Despre bucuria pe care ți-o poate oferi acest minunat sport din clipa în carea începi să-ți șlefuiești pasiunea pentru el cu ajutorul secretelor esențiale.

Andi Moisescu

Hannah Tetter (n. 1987) a devenit snowboarder profesionist la vârsta de 15 ani, când s-a clasat pe locul al 4-lea la cupa mondială de half-pipe. La Olimpiada de Iarnă din 2006, de la Torino, a cucerit medalia de aur, iar la cea din 2010, din Vancouver, medalia de argint. Tetter deține șase titluri mondiale FIS și 5 medalii X Games, obținând Aurul la superpipe în 2003 și Bronzul în 2004, 2005, 2009 și 2010. Palmaresul lui Tetter este legendar și confirmat de premiul ESPN ESPY pentru cea mai bună sportivă a anului 2006, apariția în ediția Sports Illustrated dedicată celebrităților fotografiate în costume de baie din 2010 și decizia brandului de înghețată Ben&Jerry’s de a lansa aroma Hannah Tetter’s Maple Blondie în cinstea ei. Tetter este cunoscută și pentru implicarea în acțiuni caritabile prin intermediul fundației Hannah’s Gold: afacerea familiei în domeniul siropului de arțar donează fonduri pentru ajutorarea familiilor din satul Kirindon, Kenya.

Tawnya Schultz este creator de conținut și scriitor cu o experiență de peste 15 ani. A fondat și editat revista Tahoe Snowboard și a colaborat cu numeroase publicații, printre care Snowboard, Cooler Mag, Transworld Snowboarding, Snowboarder și blogul burtongirls.com. Este autoarea cărții pentru copii Sammy the shredder, care spune povestea unui urs pasionat de snowboarding.

Ciprian Popescu (consultant de specialitate) este snowboarder pasionat, din 1994 transformându-și pasiunea într-un stil de viață (snowboarding is a life style). Ciprian este formator și îndrumător de specialitate. De asemenea, este instructor calificat de categoria I ISIA din 2003. Fost instructor de snowboarding la Steamboat Springs, Colorado și Ana Hotels, Poiana Brașov, Ciprian este multiplu campion național la categoria Boardercross. În acest moment este instructor particular și fondator al camp-urilor Improve Your Riding. Ciprian crede cu tărie în dictonul „Stay young, stay strong! Young mind, strong body”.

Această ediție este publicată în parteneriat cu Good Routine.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei