logo

Manual de tenis

Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis
Manual de tenis

Nick Bollettieri

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
79 lei
Titlu original
Nick Bollettieri's Tennis Handbook
Traducător
Jovi Ene
Ediție
paperback, I 2021
Număr de pagini
424
Format
16,5 x 23,5 cm
ISBN
978-606-95020-8-2

Manual de tenis este cel mai complet ghid de predare și învățare a tenisului, semnat de cel mai cunoscut antrenor din domeniu. Conține peste 50 de exerciții, atât pentru jocul de simplu, cât și pentru cel de dublu, pentru toate stilurile de joc, alături de cele mai recente tipuri de tehnici de pregătire fizică și mentală.

Structurată în jurul unor informații specifice – care este stilul de tenis care vi se potrivește, cum să începeți antrenamentele, cum să vă dezvoltați abilitățile fizice și mentale, ce strategii de joc să folosiți și cum să vă alegeți și să întrețineți echipamentul – cartea include relatări despre experiențele unora dintre jucătorii care au lucrat cu Bollettieri, precum Agassi, Courier, Seles, Pierce, Hingis, Haas, Becker, Janković și surorile Williams.

Manual de tenis conține mult mai mult decât elementele fundamentale ale lovirii unei mingi. Include tehnici de clasă mondială de la Academia IMG și detalii care pot transforma un jucător bun într-unul grozav. Aveți ocazia unică să vă antrenați cu cel mai bun antrenor și să aplicați în tehnica voastră de joc sistemul care a contribuit la apariția unora dintre cei mai mari jucători de tenis din lume.

Ca antrenor, Nick știe cu adevărat ce să-i comunice unui jucător, astfel încât acesta să fie capabil să facă următorul pas pentru a ajunge în top. El m-a ajutat să-mi dau seama că am nevoie mai mult de lucrurile mărunte, decât de cele mari.

Serena Williams, fost nr 1 WTA

Nu numai că Nick este un antrenor extraordinar, dar te și motivează extraordinar. Te face să te simți bine pe teren, indiferent de împrejurări. De asemenea, cunoscându-l mai bine în ultimii ani, pentru mine el nu este doar un antrenor, ci și un mare prieten cu o inimă mare. Nick va fi întotdeauna special.

Tommy Haas, fost nr 2 ATP

Nick Bollettieri (1931-2022) a fost cel mai cunoscut antrenor de tenis al ultimelor decenii. Născut într-o familie de imigranți italieni, Bolletieri a renunțat la studiile de drept de la Miami University pentru a se dedica antrenoratului în tenis, lucrând la început ca instructor pentru stațiunea Longboat Key din Florida. În 1978 a pus bazele Nick Bollettieri Tennis Academy (în prezent academia IMG), lângă Bradenton, Florida, și a devenit creatorul conceptului de tabără permanentă de tenis. Proiectul său a schimbat pentru totdeauna modul de predare a tenisului la nivel de juniori.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei