logo

Momentum

Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum
Momentum

De la crize la oportunitate

Kjell A. Nordström, Per Schlingmann

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
39 lei
Titlu original
Momentum: from crises to opportunity
Traducător
Cosmin Nare
Ediție
paperback, I 2023
Număr de pagini
144
Format
11 x 17 cm
ISBN
978-606-95585-3-9

Bombe, virusuri și dioxid de carbon
Răscoală în satul global
Expresul climatic
Orașul hiperlocal
Patru locuri în care să lucrezi
Directori executivi naratori
Anul zero
Impuls

Acesta este un moment istoric cu consecințe extreme care se află la doi pași de noi. Momentum este scrisă pentru cei care vor să înțeleagă cum pandemia, criza climatică și războiul din Ucraina vor schimba împreună societățile noastre, organizațiile și, firește, pe noi înșine.

Venind în continuarea cărților lor de succes Urban Express și Corona Express, Kjell A. Norström și Per Schlingmann ne prezintă de această dată factorii cheie de succes pentru această eră nouă în care ne aflăm și ne prezintă modul în care fiecare dintre noi poate identifica oportunități, poate dezvolta calități de leadership și să profite de acest impuls fără precedent al transformărilor prin care trecem astăzi.

Kjell A. Nordström are o experiență de 25 de ani de lucru cu multinaționale și a fost consultant și trainer pentru numeroase companii din întreaga lume. Are un doctorat în Afaceri Internaționale obținut la Stockholm School of Economics. Cercetările și activitatea lui de consiliere sunt axate pe strategie corporativă, corporații multinaționale și globalizare. A devenit un speaker foarte apreciat datorită stilului său dinamic și a susținut conferințe în peste 100 de țări.

Per Schlingmann este unul dintre cei mai apreciați speakeri, comunicatori și strategi din zona scandinavă. Numit drept unul dintre „supercomunicatorii” din Suedia, a reușit performanța de a reînnoi Partidul Moderat din Suedia, contribuind direct la câștigarea alegerilor de la începutul anilor 2000. Schlingmann deține un doctorat în economie, obținut la Universitatea din Göteborg și are o carieră impresionantă în comunicare și relații publice.

Noutăți

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei
Fluture

Fluture

Yusra Mardini

59 lei

Cele mai vândute

Banii

Banii

Alex Duff

59 lei