logo

Pași prin lume

Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume
Pași prin lume

Cum am devenit jurnalist de călătorie

Simon Reeve

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
59 lei
Titlu original
Step by step
Traducător
Mihaela Sofonea
Ediție
paperback, I 2023
Număr de pagini
312 (conține fotografii color)
Format
14,5 x 20,5 cm
ISBN
978-606-95584-1-6

În Pași prin lume, Reeve își rememorează copilăria într-o familie cu venituri medii din vestul Londrei, precum și anii turbulenți ai adolescenței, care s-au încheiat din fericire cu angajarea sa ca ucenic în redacția săptămânalului The Sunday Times. Acesta a fost momentul în care a devenit pasionat de jurnalismul de investigație, pasiune care avea să-l poarte ulterior prin cele mai ascunse și periculoase colțuri de lume.

Pași prin lume este în egală măsură povestea emoționantă a spiritului de aventură al lui Reeve și a pasiunii lui pentru jurnalism, precum și un ghid la firul ierbii al unora dintre cele mai îndepărtate zone de pe glob.

The Independent

Ca mulți alți călători celebri, Reeve își derulează investigațiile cu o pasiune molipsitoare care te face să-ți dai seama că descoperirea unei zone nu este doar o experiență fascinantă, ci și o imensă plăcere.

Daily Telegraph

Simon s-ar putea să fi pur și simplu cel mai bun ghid de călătorie din lume.

The Sun

Incredibil de sincer (...) una din cele mai bune biografii pe care le-am citit vreodată.

The Sun – cele mai bune cărți din 2019

Reeve este cel mai plăcut partener de călătorie – întreaga carte iradiază bucuria de care e cuprins când un drum nou i se deschide în față.

Times Literary Supplement

Simon Reeve (n. 1972) este jurnalist britanic, călător pasionat, autor de filme documentare, prezentator de televiziune și autorul unor cunoscute cărți pe teme precum istoria modernă, terorismul internațional sau expediții în unele dintre cele mai izolate părți de pe glob. Când nu călătorește, Reeve locuiește cu familia la Devon și o parte din timp la Londra.

Cărțile sale au devenit bestseller-uri în topul New York Times: The New Jackals (1998), One Day in September (2005) și Tropic of Capricorn (2007).

Printre cele mai cunoscute emisiuni realizate de Reeve pentru BBC se numără Holidays in the Danger Zone: Places That Don't Exist, Meet The Stans, Equator și Tropic of Capricorn.

Royal Geographical Society i-a acordat prestigioasele One World Broadcasting Trust Award și Ness Award.

Alături de Sir David Attenborough și alți specialiști în conservarea naturii, Simon Reeve este membru al Consiliului Ambasadorilor din cadrul World Wide Fund (WWF), una dintre cele mai importante organizații de mediu din lume.

Această ediție este publicată în parteneriat cu BEPCO – Energy for change.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei