logo

Povestea mea

Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea
Povestea mea

Bestseller Sunday Times

Steven Gerrard, Donald McRae

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
55 lei
Titlu original
My story
Traducător
Sorin Niculescu
Ediție
paperback, I 2020
Număr de pagini
488, conține fotografii
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95020-1-3

Steven Gerrard este un personaj emblematic, atât pentru fanii lui Liverpool, cât și pentru orice pasionat de fotbal, fiind singurul jucător din Premier League care a reușit să marcheze în finală de Cupă FA, finală de ligă, finală UEFA și finală de Liga Campionilor. Loialitatea sa față de Clubul Liverpool – în care a intrat la vârsta de opt ani și pentru care a jucat 700 de meciuri – îi dă dreptul să rămână nu numai unul dintre cei mai buni jucători din istoria lui Anfield, dar și unul dintre cei mai mari jucători ai Angliei.

În Povestea mea, Gerrard face o descriere a întregii sale cariere de fotbalist. Examinează îndeaproape meciurile care au făcut istorie, precum finala Ligii Campionilor din 2005, când a provocat „Miracolul de la Istanbul” și cei de la Liverpool au recuperat de la 0 – 3, împotriva lui AC Milan, devenind campioni ai Europei. Povestește despre participările sale la 114 meciuri în diferite cupe, inclusiv cupe mondiale și campionate europene, încercând să înțeleagă, de fiecare dată, ce a mers bine și ce nu.

Gerrard scrie cu afecțiune despre cei cu care a jucat sau cei împotriva cărora a luptat, de la Luis Suárez la Jose Mourinho, despre experiențele sale cu Brendan Rodgers și Roy Hodgson. El însuși are o istorie personală incredibilă, cu succese și eșecuri memorabile, reușind performanța de a rămâne loial unui singur club, pe parcursul întregii sale cariere.

Stevie G. e un tip mișto. Se așează lângă tine şi îşi spune povestea, toată povestea, fără fente, ca pe teren. Pe cine admiră şi pe cine disprețuiește. Ce prostii a făcut prin viaţă şi când crede că a planat ca un zeu cu aripi asupra lumii sale. Dezvăluie momente cheie ale unor evenimente istorice cu limpezimea cu care distribuia pase lungi şi precise. Îşi dezbracă marii antrenorii de morgă şi îi aduce la judecata plebei fotbalului. Îi provoacă. Le cere şi acum explicaţii. Pentru că Omul Liverpool are cap nu doar pentru a izbi mingea spre poartă. Cartea asta nu se citeşte, se soarbe. E ca un roman de aventuri. E, mai ales, romanul unui tip care a ales să iubească un singur club, așa cum unii iubesc toată viaţa o singură femeie. Povestea mea e un tratat despre pasiune. Citind-o, m-am trezit invidios pe Ianis Hagi. Ce noroc să ieși zilnic în iarbă cu cineva care te poate învăţa cel mai scurt traseu spre fericire!

Radu Naum, jurnalist sportiv

Numele lui Steven Gerrard se confundă cu cel al clubului Liverpool, al cărui căpitan a fost timp de douăzeci de ani. Și-a câștigat statutul de lider prin muncă și perseverență și a cucerit ca nimeni altul inimile fanilor de pe Anfield. În această carte, „unicul căpitan” își spune povestea pasiunii sale pentru fotbal, cu momentele ei de bucurie și de deznădejde, care a făcut din el unul dintre cei mai respectați și iubiți fotbaliști ai zilelor noastre.

Ilie Dumitrescu, analist sportiv

Steven Gerrard (MBE) a fost căpitanul legendar al echipei FC Liverpool și al selecționatei Angliei. Este singurul jucător care a marcat în finala Cupei Angliei, în finala Cupei Ligii Angliei, în finala Cupei UEFA și în finala Ligii Campionilor, devenind un idol pentru fani și pentru fotbaliști. Loialitatea sa pentru echipa favorită, Liverpool – club la care a ajuns la vârsta de șase ani și pentru care a jucat peste 700 de meciuri – l-a introdus în galeria marilor vedete de pe Anfield, iar contribuția sa la echipa națională a făcut ca numele său să fie pentru totdeauna trecut în rândul celor mai mari fotbaliști englezi din istorie.

Donald McRae este autorul a zece cărți și a câștigat de două ori premiul William Hill pentru Cartea Anului în Sport, pentru Dark Trade: Lost in Boxing, în 1996, și pentru In Black and White: The Untold Story of Joe Louis and Jesse Owens în 2002. Scrie pentru The Guardian și a primit de trei ori premiul pentru Interviul Anului în Sport.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei