logo

Puterea din tine

Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine
Puterea din tine

Cum să-ți găsești propria voce și să produci o schimbare

Marcus Rashford, Carl Anka

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
45 lei
Traducător
Monica Grecu
Ediție
paperback, I 2024
Număr de pagini
192
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-630-6646-00-5

Marcus Rashford își folosește în acest ghid puterea vocii ca să-ți arate nedreptățile care îl frământă și să te ajute să găsești puterea în tine însuți! El îți arată cum să reușești să te înconjori de echipa potrivită, să fii bun cu cei din jur, să susții diversitatea – și nu în ultimul rând cum vocea ta contează cu adevărat și cum poți să faci orice îți pui în minte. Nu trebuie să fii fotbalist internațional ca să faci toate astea – chiar și cele mai mici schimbări pot avea cel mai mare impact.

Afli de aici cum să:

  • fii bun cu tine însuți – poți schimba lumea doar dacă ai grijă mai întâi de tine.
  • fii bun cu ceilalți.
  • „ca toată lumea” nu există – e bine să fii diferit.
  • folosești propria voce ca să faci o schimbare.
  • cauți mereu să devii tot mai bun.
  • fii întotdeauna un jucător de echipă.
  • să îți susții echipa.

Perioada în care am discutat despre carte a fost extraordinară și sunt mândru de rezultat: ne-am concentrat pe modul în care putem să ne susținem unii pe alții și să privim diferențele ca pe un lucru pozitiv și nu ca pe un mijloc de discriminare. Este vorba despre modul în care vă puteți folosi vocea pentru a-i sprijini pe ceilalți.

Marcus Rashford

Am vrut să construim mai departe, bazându-ne pe ideile și principiile dezvoltate în prima carte - Campionul din tine -, cu speranța că vom putea să-i ajutăm pe tineri să sprijine comunitățile din care provin și apoi să îndrăznească să schimbe lumea.

Carl Anka, co-autor

Marcus Rashford (1997) s-a născut în Manchester și a crescut într-o familie cu cinci copii din cartierul Wythenshawe. A început să joace fotbal de la cinci ani, fiind un mare admirator al fostului portar de la United, Tim Howard, iar astăzi este emblematicul număr 10 al echipei Manchester United și joacă pentru echipa națională a Angliei.

Carl Anka este jurnalist și prezentator de televiziune londonez. A scris pentru BBC, The Guardian, VICE, NME, GQ și BuzzFeed, printre alte publicații online și tipărite, și scrie mai ales despre cultura pop, jocuri video, filme și fotbal. În prezent este reporter pentru grupul de presă sportivă The Athletic, unde se ocupă de echipa Manchester United, este gazda podcastului Talk of the Devils („De vorbă cu diavolii“) și îi este frică să vorbească la telefon. Împreună cu Marcus Rashford, Carl este co-autorul cărții Campionul din tine - Cum să câștigi „meciul” cu mintea ta – un ghid de inspirație pozitivă pentru viață, destinat tinerilor cititori.

Shannon Weber deține un doctorat în studii feministe la Universitatea California și este director educațional la The Body Is Not An Apology, o companie digitală educațională care se bazează pe conceptul de iubire de sine radicală. Totodată este și autoarea a trei cărți despre justiție socială și egalitate și a cărții pentru copii „Activists Assemble: We Are All Equal!”

Vârsta recomandată: 9+

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei