logo

Saltul

Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul
Saltul

Cum am învățat să mă bucur de valuri

Alexandra Heminsley

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
49 lei
Titlu original
Leap In: a woman, some waves and the will to swim
Traducător
Cornelia Marinescu
Ediție
paperback, I 2020
Număr de pagini
240
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95020-0-6

Cum putem transforma frica de apă într-o pasiune este tema centrală a acestui ghid practic, util atât înotătorilor începători, cât și celor experimentați care încă se tem să înoate în ape deschise.

SALTUL adună laolaltă experiențele autoarei și informații legate de tehnica și practica înotului, dar și răspunsuri sincere la tot felul de întrebări precum: care sunt riscurile și beneficiile înotului, care sunt cele mai întâlnite afecțiuni ale înotătorilor sau ce fel de monștri marini pândesc în adâncuri.

Ca adult, să îți descoperi o aptitudine nouă, este ca și când ai observat o ușă, ai decis să o deschizi și, dincolo de ea, descoperi în propria ta casă o întreagă încăpere pe care nu știai că o ai. Iar eu tocmai asta făcusem – deschisesem ușa spre acea cameră. Acum voiam să fiu în stare să văd apa oriunde în lume – oceane, lacuri și piscine – și să nu simt teamă, ci aventură și pace. […] Voiam să mă adâncesc în apă tot așa cum voiam să mă adâncesc în viață: plină de bucurie, de curiozitate și cu înțelegerea faptului că, deși ar putea să existe pericole, ele nu sunt într-atât de descurajante, cât să nu merite să fie încercate.

Alexandra Heminsley

O carte despre sine mai ales, în care cucerirea marii, în larg, este de fapt victoria asupra vulnerabilităților interioare și construirea unui nou eu. Căci asta face sportul cu noi, ne face mai buni și mai puternici.

Roxana Lupu, sportiv amator de anduranță

E o bucurie să citești această carte… un alt triumf al Alexandrei Heminsley, o „campioană” în cel mai adevărat sens al cuvântului și o scriitoare plină de empatie.

Daily Telegraph

ALEXANDRA HEMINSLEY este jurnalist și speaker. A mai scris Running like a girl (2013), Ex and the city (2015) și a fost ghostwriter pentru Knowing the score (2017), cartea de memorii a lui Judy Murray, nominalizată la William Hill Sports Book Award. Alexandra lucrează în prezent la propria sa carte de memorii, Some body to love (2021). De asemenea, Alexandra Heminsley scrie recenzii de cărți pentru BBC Radio 2 și răspunde de rubrica de carte a revistei Grazia.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei