logo

Întrebări frecvente

Cum pot comanda pe pilotbooks.ro?
Caută cărțile dorite, adaugă-le în coșul de cumpărături, introdu detaliile de livrare și facturare și plasează comanda. Noi vom procesa comanda în cel mult o zi lucrătoare. Poți plăti contravaloarea comenzii numerar – la livrarea coletului sau online – prin plata cu cardul sau prin transfer bancar.
Ce alternative de livrare am?
Comenzile online se livrează prin Fan Courier. Comanda ta poate ajunge de la noi direct la ușa ta, prin curier, în maxim 24 de ore (se iau în calcul doar zilele lucrătoare). Comenzile plasate înainte de ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi.
Care e comanda minimă pe pilotbooks.ro pentru a nu plăti taxa de transport?
Atunci când comanda depășește valoarea de 110 de lei, suportăm noi taxele de transport. Acest lucru este valabil doar pentru livrările în România.
Nu sunt în țară. Pot face cumpărături pe pilotbooks.ro?
Da, livrăm și în afara României. Contactează-ne prin formularul de contact, specificând detalii despre comandă (ce cărți, câte exemplare și orașul & țara în care dorești să trimitem coletul), iar noi ne vom interesa cu privire la cea mai bună variantă de expediere.
Cum pot modifica sau anula o comandă?
Simplu: dă un reply la mailul de confirmare a comenzii sau contactează-ne prin formularul de contact.
Lucrez pentru o companie și suntem interesați să achiziționăm mai multe cărți. Cum pot obține o ofertă?
Scrie-ne detaliile prin formularul de contact și te vom contacta pentru o ofertă personalizată.
De ce să mă abonez la newsletter-ul PilotBooks?
Pentru că vei afla cu prioritate informații despre cărțile aflate în pregătire, despre cele deja publicate, sau despre alte oferte personalizate, evenimente sau recomandări.
Care sunt măsurile luate de PilotBooks pentru protecția datelor mele?
PilotBooks recunoaște importanța protecției datelor personale și se alinează regulamentului Uniunii Europene 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR).
Datele prelucrate de editură au exclusiv două obiective:

1. Comunicarea noutăților și ofertelor editurii printr-un e-mail direct (marketing). Categoriile de date personale necesare pentru a primi newsletterul editurii: e-mail valid și, opțional: numele și prenumele utilizatorului. Utilizatorul are dreptul și poate să își retragă în orice moment consimțământul, la fel de simplu ca acordarea acestuia: în subsolul fiecărui newsletter trimis, abonatul are posibilitatea editării setărilor și a dezabonării de la newsletter.

2. Prelucrarea datelor personale exclusiv în scopul onorării comenzilor primite pe site. Categoriile de date personale care asigură înscrierea pe site și efectuarea comenzilor și comunicarea stării comenzilor sunt: numele și prenumele clientului, telefon valid, adresă validă, e-mail valid, CNP sau date facturare persoane juridice. Dacă aceste date nu sunt furnizate, editura nu poate onora Comanda/ Comenzile.

Ne aliniem, împreună cu programele folosite, să nu înstrăinăm datele primite de la utilizatori, să respectăm dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de „a fi uitat”, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, și dreptul la dezabonare.

Mai multe detalii în Termenii și condițiile utilizării site-ului sau în secțiunea Politica de confidențialitate.