logo

Campionul din tine

Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine
Campionul din tine

Cum să câștigi „meciul” cu mintea ta

Marcus Rashford, Carl Anka, Katie Warriner

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
45 lei
Titlu original
You are a champion
Traducător
Monica Grecu
Ediție
paperback, I 2023
Număr de pagini
192
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-606-95584-5-4

Scrisă împreună cu jurnalistul Carl Anka, cartea cuprinde întâmplări din viața lui Marcus Rashford, alături de sfaturi și soluții gândite împreună cu psihologul Katie Warriner. Volumul stă la baza pregătirii psihologice a oricărui tânăr sportiv și reprezintă o sursă eficientă de a înlătura îndoielile și a întări încrederea, teme recurente în formarea unui campion.

Pornind de la propria experiență, Marcus Rashford construiește un plan bazat pe opt elemente care stă la baza formării unui tânăr campion.

Vei afla din această carte cum să:

  • te simți bine în pielea ta – nu poți fi un campion dacă nu ești mulțumit de tine
  • să visezi departe
  • să te antrenezi ca un campion
  • să ieși din zona de confort și să înveți din greșeli
  • să rămâi pozitiv în ciuda încercărilor
  • să-ți găsești grupul potrivit
  • să-ți faci auzită vocea și să iei apărarea altora
  • să nu încetezi să înveți

După ce citești această carte o să afli cu surprindere că nu e vorba de talent, nici de noroc sau de ‘ajutor’ ca să ajungi unde-ți dorești, ci să crezi cu adevărat în visul tău. Visul tău te va scoate de foarte multe ori din zona de confort, dar ăsta va fi semnul că ești pe drumul cel bun. E OK să înveți, e OK să și obosești și să te odihnești, dar important e să nu renunți.

Ionuț Rada, autor Vreau să joc

Campionul din tine vorbește despre importanța concentrării intense și descrie pașii prin care trebuie trecut ca sa deprinzi această abilitate, pe drumul spre performanță – FII TU și ai curajul să crezi în tine! O poveste de o simplitate înșelătoare despre ce înseamna să fii tu însuți, atât în sport, dar mai ales în viață.

Narcisa Lecușanu, campioană mondială la handbal, autoarea cărții Povestea vieții mele

Această carte îți arată drumul pe care trebuie să apuci dacă vrei să ajungi fotbalist de succes sau să reușești în viață făcând ceea ce te pasionează. Vei înțelege cât de mult contează să ai încredere în tine și mai ales că trebuie să te pregătești zi de zi pentru atingerea țelului propus.

Ciprian Stoica, improvedfootball.com

O carte cu sfaturi practice, scrisă cu binecunoscuta empatie și căldură a lui Rashford. Când crezi în tine însuți, ți se pot întâmpla lucruri incredibile, spune el. Fiecare copil ar trebui s-o citească.

Daily Express

Marcus își povestește lecțiile de viață și oferă sfaturile practice pe care și le-ar fi dorit să le citească pe când era copil, îndemnând-și cititorii să citească, să exerseze, să își facă prieteni, să fie încrezători și modești. Textele sunt însoțite de desene, diagrame și anecdote, accesibile și atrăgătoare pentru orice vârstă.

The Times, Best Children's Books for Summer 2021

Marcus Rashford (1997) s-a născut în Manchester și a crescut într-o familie cu cinci copii din cartierul Wythenshawe. A început să joace fotbal de la cinci ani, fiind un mare admirator al fostului portar de la United, Tim Howard.

Și-a început studiile la Ashton-on-Mersey-School, unde United își înscrie de regulă jucătorii, și care este în apropierea terenului de antrenament din Carrington. Ulterior, a obținut o „National Diploma in Sport” de la Business and Technology Education Council.

La începutul lui 2016, Marcus a debutat în echipa lui United în cadrul UEFA Europa League, reușind să marcheze două goluri într-un meci într-un meci împotriva echipei Midtjylland din Danemarca, încheiat cu 5-1. Acestea au fost începuturile unuia dintre cei mai buni și mai îndrăgiți jucători de la Manchester.

Astăzi, Rashford a câștigat nu numai respectul fanilor, ci al întregii societăți britanice prin campaniile sale de eradicare a sărăciei în rândul copiilor, cărora li se dedică în cea mai mare parte a timpului său liber.

Vârsta recomandată: 9+

Această ediție este publicată în parteneriat cu BEPCO – Energy for change.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei