logo

Mintea încrezătoare

Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare
Mintea încrezătoare

Ghidul pentru atingerea celui mai înalt nivel de performanță

Nathaniel Zinsser

În stoc
Disponibil și în librăriile Cărturești, Humanitas, Librarium, Bookcity, Seneca, libris.ro, cartepedia.ro, librarie.net și emag.ro
59 lei
Traducător
Monica Lungu
Ediție
paperback, I 2024
Număr de pagini
320
Format
13 x 20 cm
ISBN
978-630-6646-01-2

Ești tu atât de bun în munca, profesia, pasiunea ta pe cât ai putea fi? Viața ta ar fi diferită dacă ai obține Prima Victorie și ai avea nivelul de încredere al lui Eli (nu forța brațului, nu cunoașterea fotbalului american, doar încrederea lui)? Sunt destul de sigur că răspunsul este „da“. În paginile ce urmează vei găsi ceea ce cauți.

Mintea încrezătoare explorează felul în care se construiește și se păstrează încrederea, ajutând la obținerea succesului în orice dimensiune a vieții. Aducând studii de caz din lumea sportului și de la academia militară West Point, Dr. Nate Zinsser analizează importanța modului de gândire, a stimei de sine și a rezilienței, pentru a face față obstacolelor și pentru atingerea potențialului maxim.

Dr. Nate Zinsser, directorul cunoscutului Program de Psihologie a Performanței de la academia West Point împărtășește secretele rezistenței mentale și ale încrederii în sine în acest ghid practic pentru construirea și stăpânirea încrederii, cheia performanței în orice domeniu.

Recomand cartea aceasta oricărui adversar, indiferent de sportul sau de „jocul” pe care îl joacă.

Eli Manning, MVP Super Bowl

Mulți dintre noi considerăm că încrederea este o trăsătură nestatornică, care dispare atunci când ne confruntăm cu piedici neașteptate sau cu momente de ghinion. În Mintea încrezătoare, Dr. Nate Zinsser ne aduce metode practice și testate care îți vor permite să îți dezvolți și să îți menții încrederea chiar și atunci când lumea pare să conspire împotriva ta. Metodele lui nu sunt magice: necesită hotărâre, efort și practică permanentă. Dar ele chiar funcționează.

Jon Krakauer, autor În aerul rarefiat

Încrederea este cheia care deblochează potențialul fiecărui jucător și al fiecărei persoane. Nu veți găsi nicăieri o carte mai bună și mai utilă despre încredere.

Dr Bob Rotella, autor How champions think

O veritabilă hartă pentru descoperirea comorii pe care prea mulți dintre noi ne gândim s-o căutăm departe, oriunde altundeva, decât în noi înșine: încrederea.

Florentina Toniță, psiholog sportiv

În timp ce mă antrenam pentru echipa olimpică de bob, a trebuit să câștig bătălia din capul meu înainte să înving pe cineva pe gheață. Dr. Zinsser m-a ajutat să fac exact acest lucru, ajutându-mă să devin un atlet, antrenor, soț și tată mai bun. Mintea încrezătoare vă arată cum să vă pregătiți mintea pentru competiție și pentru viață.

Mike Kohn, antrenor al echipelor olimpice de bob masculin și feminin ale SUA și medaliat olimpic în 2002

Doctor în psihologie sportivă la University of Virginia, Dr. Nathaniel Zinsser se află în prima linie a psihologiei aplicate în domeniul sportului de peste 30 de ani. A publicat cercetări științifice în „The Journal of Sport and Exercise Psychology”, „The Canadian Journal of Psychology” și în cinci ediții ale manualului de largă circulație, „Applied Sport Psychology: Personal Growth to Peak Performance”. A ajutat la lansarea revistei de mare succes Sports Illustrated for Kids, contribuind timp de cinci ani cu o rubrică lunară de sfaturi, și a primit un premiu din partea Asociației Bibliotecarilor Americani pentru cartea lui pentru copii, „Dear Dr. Psych”, 1991.

Nate Zinsser a fost – printre altele – consultant al echipei Philadelphia Flyers și New York Giants, timp de 12 sezoane, precum și consultant pentru Academia FBI sau US Army World Class Athlete Program.

Din 1992, Dr. Zinsser a implementat un program de psihologie sportivă aplicată la Centrul pentru performanțe înalte al Military Academy of USA, conducând personal peste 17.000 de sesiuni de antrenament individual și 700 de sesiuni de antrenament în echipă pentru cadeții care își doreau să obțină un avantaj mintal pentru performanțe atletice, academice și militare. Acest program a fost adoptat de armata americană pentru instruirea noilor recruți, a sergenților de instrucție și a unităților tactice.

Ediție publicată în parteneriat cu Starea Nației.

Noutăți

Cele mai vândute

LeBron

LeBron

Jeff Benedict

89 lei